نوشته شده توسط : vakiel

اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران مرجع صادرکننده جواز برای متقاضیان به اشتغال در این صنف در شهرستان تهران می‌باشد. هر یک از اتحادیه‌ها وظیفه دارند از حقوق صنفی رسته خود حمایت نمایند. علاوه بر این‌که اتحادیه‌های اصناف برای هر صنف به شکل مجزا تاسیس می‌شود. این نکته نیز قابل ذکر است که اتحادیه اصناف در هر شهرستان هم به طور جداگانه دایر می‌گردد. اما گاه به دلیل تعداد محدود صنوف شهرستان چند صنف با هم یک اتحادیه را تشکیل می‌دهند. اما اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران تنها برای یک رسته تشکیل شده است. در ادامه در مورد شاکله این اتحادیه و شرایط دریافت جواز کسب از این اتحادیه شرح داده‌ایم.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران

اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران و پیشینه آن

با گسترش شهرنشینی و رشد چشمگیر ساخت‌وساز ساختمان‌ها، شهر تهران نیازمند ایجاد یک نهاد برای جلوگیری از تخلفات این حوزه و همچنین حفظ منافع مشاورین املاک شده بود. اتحادیه مشاوران املاک تهران با هدف تنظیم فعالیت‌های واحد‌های صنفی مشاور املاک در شهر تهران و همچنین نظارت بر فعالیت‌های آنان در سال 1342 تاسیس شده است. پیش از تاسیس این نهاد در سال 1342 افرادی که قصد فعالیت در شغل مشاوره املاک داشتند باید از سازمان ثبت مجوز فعالیت دریافت می‌کردند. البته در گذشته شاغلین به مشاوره املاک را دلال می‌نامیدند و این افراد به نام دلالان شهرت داشتند. نهایتاً همان‌طور که اشاره کردیم در سال 1342 برای اولین بار اتحادیه صنف مشاورین املاک تهران شروع به فعالیت کرد.

اکنون اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران به عنوان یکی از بزرگ‌ترین اتحادیه‌های صنفی در شهر تهران به شمار می‌رود. ساختمان مقر اتحادیه صنف مشاورین املاک تهران، یک ساختمان هفت طبقه می‌باشد و با در اختیار داشتن حدود 40 کارمند فعالیت می‌کند. اعضای هیئت‌مدیره صنف مشاورین املاک تهران نیز بر اساس قانون نظام صنفی هر چهار سال توسط اعضای صنف انتخاب می‌گردند. هم اکنون هیئت‌مدیره این اتحادیه شامل هفت نفر عضو اصلی و یک بازرس می‌باشد.

چالش‌های سال‌های اخیر در اتحادیه‌صنف املاک تهران

یکی از مسائل اصلی اتحادیه صنف مشاورین املاک تهران کنترل قیمت‌ها و به طور کلی حفظ آرامش و ثبات در بازار مسکن می‌باشد. اواخر سال 1399 رئیس اتحادیه صنف مشاوران املاک بیان نمود که برای همخوانی داشتن عرضه مسکن با تقاضای مطلق در جامعه باید سالانه حدود یک میلیون واحد مسکونی ساخته شود. خرید و فروش املاک توسط بانک‌ها و اظهارنظر افراد غیرمسئول و طبیعتاً ناآگاه همواره موجب تلاطم و نوسانات بیشتر در بازار مسکن می‌شود. علاوه بر این‌ها برخی داده‌های اشتباه از جانب بانک مرکزی در مورد افزایش قیمت مسکن که بالاتر از مقدار واقعی می‌باشد نیز موجب نوسانات بازار مسکن گشته است.

از دیگر چالش‌هایی اتحادیه صنف مشاورین املاک که توسط اعضای هیئت‌مدیره و رئیس صنف تا حدودی مورد پیگیری قرارگرفته است مسئله تقویت شدن کد رهگیری در معاملات، تقویت قراردادهایی که به صورت دستی نوشته می‌‌شود است. همچنین ساماندهی کردن سایت‌های مربوط به خرید و فروش ملک به صورت اینترنتی و اصلاح قانون مالک و مستاجر از دیگر چالش‌ها می‌باشد. از طرفی تعیین کردن میزان حق کمیسیون مشاورین املاک در هر معامله از چالش‌های همیشگی اتحادیه صنف مشاورین املاک تهران است. در حال حاضر می‌توان به صورت حدودی گفت که اگر معاملات ملکی تا سقف 500 میلیون تومان باشد حق مشاورین املاک نیم درصد از ثمن معامله است. در صورتی که معامله بالای 500 میلیون تومان باشد حق مشاوره املاک 25 صدم درصد از ثمن نهایی معامله ملکی می‌باشد. برای دریافت جواز کسب مشاور املاک کلیک کنید.

قوانین و بخشنامه‌های اتحادیه صنف مشاورین املاک تهران

اتحادیه صنف مشاوران و املاک تهران مانند سایر اتحادیه‌های اصناف از قوانین و بخشنامه‌هایی پیروی می‌کند که برخی از این قوانین به صورت عام و برای تمامی اتحادیه‌های اصناف است اما برخی تنها مربوط به شغل مشاورین املاک می‌شود. از قوانینی که اتحادیه شهرستان اتحادیه صنف مشاورین املاک تهران تحت حاکمیت آن‌هاست می‌توان به قانون نظام صنفی کشور که مصوب 12/06/132 است اشاره کرد. علاوه بر آن قوانین دیگری نیز وجود دارند که اتحادیه صنف مشاورین املاک و شاغلین در شغل مشاوره املاکی باید از آن تبعیت کنند. که این‌ها شامل قانون مالیات بر ارزش‌افزوده مصوب سال 1378، قانون شورای حل اختلاف مصوب سال 1378که هرکدام به مدت 5 سال نیز به صورت آزمایشی اجرا گشته‌اند، می‌شود.

آیین‌نامه اجرایی قانون مالک و مستاجر از دیگر قوانینی است که مشاورین املاک به خوبی باید از آن مطلع باشند و از آن تبعیت نمایند. این آیین‌نامه در سال 1378 توسط هیئت وزیران و با پیشنهاد وزارت مسکن و شهر‌سازی و دادگستری تصویب شد. البته این آیین‌نامه به صورت دو بخش قوانین و مقررات مرتبط با ودیعه و قانون تملک آپارتمان‌ها تصویب گشت.

علاوه بر قوانین، یک سری بخشنامه نیز به صورت خاص و توسط خود اتحادیه صنف مشاورین املاک صادر می‌شود که تمامی شاغلین در این حرفه باید از آن تبعیت نمایند. این‌ها شامل بخشنامه‌هایی برای تبعیت از قوانین و مقررات صنفی، بهداشتی، حفاظت محیط کار و همچنین بخشنامه‌هایی برای مهلت تهیه دفتر درآمد و هزینه مالیات جدید و بخشنامه معاف بندی ماده 139 قانون مالیات مستقیم و… می‌باشند. برای آشنایی با بروکراسی اتاق اصناف تهران کلیک کنید.

آدرس و سایت اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران

ادرس اتحادیه: خیابان شریعنی، پایین تر از سه راه طالقانی، خیابان شهید طاهریان (آمل) ، پلاک 40

تلفن: 77604860

سایت : amlaktehran.org

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

اتحادیه صنف مشاورین املاک تهران به چه منظور تاسیس شد ؟

اتحادیه مشاورین املاک تهران با هدف تنظیم فعالیت‌های واحد‌های صنفی مشاور املاک در شهر تهران و همچنین نظارت بر فعالیت‌های آنان در سال 1342 تاسیس شده است.

حق کمیسیون مشاورین املاک در سال‌های اخیر به چه صورت است ؟

در حال حاضر می‌توان به صورت حدودی گفت که اگر معاملات ملکی تا سقف 500 میلیون تومان باشد حق مشاورین املاک نیم درصد از ثمن معامله است. در صورتی که معامله بالای 500 میلیون تومان باشد حق مشاوره املاک 25 صدم درصد از ثمن نهایی معامله ملکی می‌باشد.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران



:: برچسب‌ها: اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران ,
:: بازدید از این مطلب : 273
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 6 فروردين 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

شرکت های دانش بنیان از جمله موسساتی هستند که در کنار فعالیت های تجاری خود می‌توانند امتیازات خاصی را دریافت کنند. شرکت در مفهوم لغوی خود یعنی اشخاصی در کار یا مالی شریک شوند و در اصطلاح حقوقی نیز شرکت قراردادی است که طی آن شرکا سود و زیان شرکت را میان خود تقسیم می‌نمایند. شرکت‌ها دو نوع‌اند؛ شرکت‌های مدنی و شرکت‌های تجاری. شرکت‌های تجاری در حقوق تجارت تعریف می‌شوند و نحوه کار و روند کاری این شرکت‌ها تحت حاکمیت قانون تجارت است. شرکت‌های تجاری خود انواع مختلفی دارند که شرکت‌های دانش‌بنیان نیز جزئی از آن‌ها حساب می‌شوند. برای ثبت شرکت دانش بنیان کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: شرکت دانش بنیان چیست ؟

شرکت دانش بنیان چیست ؟

شرکت‌های دانش بنیان جز شرکت‌های خصوصی یا تعاونی به حساب می‌آیند. این شرکت‌ها با تحقیق و توسعه دانش سعی در تجاری‌سازی اختراعات و فناوری‌ها و توسعه اقتصاد بر مبنای دانش دارند. هدف شرکت‌های دانش‌بنیان تشویق نخبه‌های علمی و اساتید دانشگاهی برای فعالیت در حوزه اقتصادی و رفع نیاز جامعه می‌باشد که این امر موجب افزایش درآمدهای دانشگاه‌ها و تجاری شدن دانش‌های پژوهشی می‌گردد. دولت نیز از شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت‌های ویژه‌ای می‌نماید از جمله معاف کردن شرکت از پرداخت مالیات، معافیت از پرداخت عوارض حقوقی گمرکی، معافیت از پرداخت سود بازرگانی و .. به مدت 15 سال می‌باشد. علاوه بر معافیت‌های دولت به شرکت دانش بنیان تسهیلات با بهره کم یا حتی بدون بهره نیز اعطا می‌نماید. برای آشنایی با سایر انواع شرکت ها کلیک کنید.

انواع شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش بنیان دو نوع هستند. دسته اول شرکت‌هایی هستند که مالکان آن را فقط اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها تشکیل می‌دهند. در این صورت یعنی سهام دانشگاه از 50 درصد کمتر است. بنابراین این نوع شرکت دانش بنیان یک شرکت خصوصی خواهد بود و باید از قانون تجارت تبعیت کرده و شرکت را در اداره ثبت شرکت‌ها به ثبت رساند. دسته دوم شرکت‌هایی هستند که در آن دانشگاه‌ها نیز مالک می‌باشند. در این صورت اگر سهام 50 درصد یا بیشتر از آن باشد شرکت به منزله یک شرکت دولتی خواهد بود. مهم‌ترین هدف شرکت‌های دانش‌بنیان دولتی، توسعه و ارائه خدمات علمی، تحقیقاتی و فنی می‌باشد. برای آشنایی بیشتر با شخص حقوقی و حقیقی کلیک کنید.

محصول شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش بنیان برخلاف سایر شرکت‌ها همیشه خدمات یا کالا تولید نمی‌کنند. بنابراین به ماشین‌آلات سنگین و گوناگون یا زمین وسیع نیز ممکن است نیازی نداشته باشند. افراد تحصیل کرده و نخبه علمی در این شرکت‌ها گرد هم می‌آیند و با تحقیق و پژوهش اطلاعاتی تولید می‌کنند که این اطلاعات درواقع محصول شرکت دانش بنیان می‌باشد. با توجه به نوع محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان، طبیعی است که بحث مالکیت معنوی از دغدغه‌های اصلی و همیشگی این شرکت‌هاست. برای اشنایی با قوانین مالکیت معنوی کلیک کنید.

فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان در چه زمینه‌هایی است ؟

  1. شرکت های دانش بنیان پژوهش‌های کاربردی انجام می‌دهند.
  2. موجب گسترش فناوری شده و کالاهایی با فناوری نوین تولید می‌کنند.
  3. به ارائه خدمات تخصصی در زمینه‌های علمی ، فنی و پژوهشی می‌پردازند.
  4. برای تحقیقات پژوهشی و اجرایی سرویس‌های نظارتی ارائه می‌نمایند.
  5. خدماتی را جهت توسعه دادن به کارآفرینی ارائه می‌نمایند.
  6. مراکز رشدی ایجاد می‌کنند همچنین کسب و کار‌هایی ایجاد و یا گسترش می‌دهند.
  7. جهت ارتقا و رشد کالاهای جدید خدمات نوین ارائه می‌نمایند.
  8. برای جهانی کردن کسب و کارها و ورود آن‌ها به بازار‌های بین‌المللی خدمات می‌دهند.
  9. به جهت توسعه دادن کارآفرینی در سطوح مختلف ملی و منطقه‌ای برنامه‌ریزی و طرح‌هایی را اجرا می‌نمایند.

ثبت شرکت دانش بنیان

برای ثبت یک شرکت دانش بنیان در ابتدا باید ایده و طرحی نوین داشته باشید که بتوان فعالیت شرکت را مبتنی بر این ایده تعریف کرد. سپس باید با کانون رشد یا پارک علمی مدنظر هماهنگی‌های لازم را انجام دهید. پس از پر کردن فرم‌های مربوطه آن را به کانون رشد ارائه دهید. بعد از پیگیری و بررسی نتایج اولیه در صورتی که کانون یا پارک مدنظر تصمیم به حمایت از ایده و طرح ارائه شده بگیرد باید با شرکت در جلسات این مراکز همکاری لازم را به عمل رسانید. در مرحله بعد ایده شما مورد داوری قرار می‌گیرد و در صورت تائید شرکت می‌تواند در کانون رشد یا پارک مدنظر مستقر شود و فعالیت خود را آغاز نماید.

شرکت های دانش بنیانی که تازه تأسیس باشند تنها یک سال اعتبار برای فعالیت دارند. پس از پایان یک سال اول برای یک دوره یک ساله دیگر نیز می‌توانند تمدید اعتبار نمایند. یعنی به طور کلی دو سال می‌توانند فعالیت کنند. در صورتی که طی این دو سال فعالیت به عنوان شرکت دانش بنیان نتوانند رتبه‌بندی خود را تمام کنند و یا از مقررات موجود در آیین‌نامه مربوط به شرکت‌های دانش‌بنیان عدول نمایند دیگر به عنوان یک شرکت دانش‌بنیان شناخته نمی‌شوند. به عبارتی دیگر مجوز دانش‌بنیان بودن این شرکت ملغی خواهد شد.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

شرکت دانش‌بنیان چیست ؟

شرکت دانش‌بنیان با تحقیق و توسعه دانش سعی در تجاری‌سازی اختراعات و فناوری‌ها و توسعه‌ی اقتصاد بر مبنای دانش دارند.

محصولات شرکت دانش‌بنیان چیست ؟

افراد تحصیل کرده و نخبه علمی در این شرکت‌ها گرد هم می‌آیند و با تحقیق و پژوهش اطلاعاتی تولید می‌کنند که این اطلاعات در واقع محصول شرکت دانش‌بنیان می‌باشد.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: شرکت دانش بنیان چیست ؟



:: برچسب‌ها: شرکت دانش بنیان چیست ؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 222
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : جمعه 5 فروردين 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

اتریش به عنوان یکی از کشور‌های اروپایی روش‌های متنوعی را پیش روی متقاضیان خارجی مهاجرت به این کشور قرار داده است. اگر متقاضی مهاجرت به اتریش هستید بهتر است در ابتدای کار هدف خود را برای مهاجرت به این کشور مشخص کنید. با در نظر گرفتن هدف خود باید توجه داشته باشید که برای مهاجرت به هر کشور باید با آن کشور و شرایط و قوانین مهاجرتی آن آشنا شوید. در ادامه مقاله به بررسی روش‌های مهاجرتی به اتریش و اخذ ویزای این کشور خواهیم پرداخت. برای تسریع روند می‌توانید از خدمات وکیل مهاجرت استفاده نمایید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: مهاجرت به اتریش

مهاجرت به اتریش و روش‌های آن

مهاجرت ایرانیان در سال‌های اخیر به کشوراتریش کمتر از قبل شده است. با تغییر نخست‌وزیر این کشور به دلیل سخت‌گیری‌ها و تغییر سیاست‌های این کشور زندگی مهاجرین ایرانی در اتریش همانند سابق آسان نیست. اما به طور کلی راه‌های مهاجرتی به اتریش شامل مهاجرت از طریق ازدواج با تبعه اتریشی، سرمایه‌گذاری، تمکن مالی، پناهندگی و مهاجرت کاری به‌اتریش می‌باشد.

متقاضیان مهاجرت به‌اتریش می‌توانند از طریق ازدواج با یک اتریشی حتی تابعیت این کشور را دریافت نمایند. با داشتن شرایط و مدارک لازم تحصیل در کشور اتریش نیز کم‌هزینه گزینه مناسبی برای مهاجرت است. اتریش برای سرمایه‌گذاری راه‌کارهای متنوعی ایجاد کرده است. مهاجرت کردن به اتریش بدون دریافت پیشنهاد کاری و در صورت نداشتن کارفرمای معتبر، با اخذ ویزای جستجوی کاری امکان‌پذیر می‌باشد. این ویزا به مهاجرین اجازه می‌دهد تا به مدت 6 ماه در کشوراتریش بمانند و به دنبال شغل مناسب خود بگردند. برای آشنایی بیشتر با انواع مهاجرت کلیک کنید.

روند کلی مهاجرت به اتریش

متقاضی مهاجرت به اتریش ابتدا باید شناخت کاملی از شرایط و قوانین مهاجرتی اتریش به دست بیاورد. این کار با انجام مشورت با وکیل مهاجرتی بسیار آسان خواهد شد. پس از آشنایی کامل متقاضی باید روش مهاجرتی خود برای مهاجرت به اتریش را انتخاب نماید. مرحله بعدی در روند مهاجرت به این کشور تکمیل مدارک لازم می‌باشد. با ارائه درخواست دریافت اجازه اقامت به سفارت‌اتریش و ارائه مدارک لازم به این سفارت روند مهاجرت یک پله به جلو حرکت می‌کند. در پایان سفارت بعد از بررسی و انجام مصاحبه با متقاضی مهاجرت ویزای مهاجر را صادر می‌نماید.

مجوز‌های مهاجرت به اتریش برای شهروندان اروپایی

شهروندان اتحادیه اروپا و اتحادیه تجارت آزاد اروپا برای ورود به خاک اتریش روند آسان‌تری را طی خواهند کرد، چرا که این مهاجران برای ورود به اتریش نیاز به ویزا ندارند. بنابراین برای زندگی، جستجوی کار یا اشتغال نیاز به مجوز اقامت ندارند. به طور کلی تمامی شهروندان اتحادیه اروپا و اتحادیه تجارت آزاد اروپا بدون دردسر می‌توانند در اتریش ساکن شوند. اما اگر قصد داشته باشند بیش از سه ماه در اتریش اقامت کنند باید مراحل قانونی را طی نمایند. این افراد باید طی 4 ماه بعد از ورود به اتریش برای دریافت اقامت دائم خود اقدام نمایند. که برای کسب اقامت دائم متقاضیان باید توان مالی خود را اثبات کنند.

مهاجرت به اتریش برای غیراروپایی‌ها

اگر شهروند اتحادیه اروپا و منطقه اقتصادی نباشید برای ورود به اتریش به ویزا احتیاج دارید. همچنین متقاضیان باید مدارک لازم نظیر مدارک هویتی، پاسپورت و مدارکی که برای اثبات مالی هستند را به مراجع مربوطه ارائه دهند. دریافت ویزای اتریش برای اتباع کشور‌های ثالث که با کشور‌های عضو شنگن به توافق آزادسازی ویزا رسیده‌اند اما از ورود به اتریش منع شده‌اند الزامی می‌باشد. برای آشنایی با نحوه انجام مهاجرت کاری کلیک کنید.

انواع ویزای اقامت کوتاه در اتریش

در صورتی که قصد سفر به اتریش را برای مدت زمان کوتاهی دارید باید ویزای اقامت کوتاه شنگن دریافت نمایید. این ویزا به ویزای نوع c نیز معروف است. حداکثر مدت ویزاهای اقامت کوتاه 90 روز می‌باشد. ویزاهای اقامت کوتاه اتریش شامل سه دسته‌ی ویزای سفر جهت گردشگری در اتریش و اروپا، ویزای سفر جهت بازدید اقوام و دوستان در اتریش و ویزای سفرهای کاری کوتاه مدت و شرکت در برنامه‌های آموزشی است.

دریافت ویزای اتریش برای ایرانیان

ایرانیان برای دریافت ویزای برای ورود به کشور اتریش باید مدارک و اسناد مورد نیاز را فراهم نمایند. برای کسب هر نوع ویزا مدارک و اسناد خاص همان باید ارائه گردد. البته به طور کلی می‌توان به یک سری مدارک عمومی اشاره کرد که برای دریافت تمامی ویزا‌های اتریش لازم می‌باشند. این مدارک شامل موارد زیر می‌باشد:

  • تکمیل فرم درخواست
  • داشتن پاسپورت معتبر
  • عکس پرسنلی
  • بیمه مسافرتی با پوشش 30000 یورو
  • برنامه سفر کامل و رزرو پرواز
  • اثبات محل اقامت و رزرو هتل
  • ارائه نامه عدم اعتراض کارفرما و صورت‌های بانکی 3 ماه قبل از مهاجرت

برای آشنایی بیشتر با نحوه انجام مهاجرت تحصیلی کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

روش‌های مهاجرت به‌اتریش چیست ؟

به طور کلی راه‌های مهاجرتی به اتریش شامل مهاجرت از طریق ازدواج با تبعه اتریشی، سرمایه‌گذاری، تمکن مالی، پناهندگی و مهاجرت کاری به اتریش می‌باشد.

مدارک لاز

جهت اخذ ویزای‌اتریش برای ایرانیان چه مواردی هستند ؟

برای کسب هر نوع ویزا مدارک و اسناد خاص همان باید ارائه گردد. اما برخی از مدارک به صورت کلی برای تمامی ویزا‌ها لازم است که شامل فرم درخواست تکمیل شده، پاسپورت معتبر، بیمه مسافرتی و… می‌شود.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: مهاجرت به اتریش



:: برچسب‌ها: ر ,
:: بازدید از این مطلب : 285
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 فروردين 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

اتریش به عنوان یکی از کشور‌های اروپایی روش‌های متنوعی را پیش روی متقاضیان خارجی مهاجرت به این کشور قرار داده است. اگر متقاضی مهاجرت به اتریش هستید بهتر است در ابتدای کار هدف خود را برای مهاجرت به این کشور مشخص کنید. با در نظر گرفتن هدف خود باید توجه داشته باشید که برای مهاجرت به هر کشور باید با آن کشور و شرایط و قوانین مهاجرتی آن آشنا شوید. در ادامه مقاله به بررسی روش‌های مهاجرتی به اتریش و اخذ ویزای این کشور خواهیم پرداخت. برای تسریع روند می‌توانید از خدمات وکیل مهاجرت استفاده نمایید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: مهاجرت به اتریش

مهاجرت به اتریش و روش‌های آن

مهاجرت ایرانیان در سال‌های اخیر به کشوراتریش کمتر از قبل شده است. با تغییر نخست‌وزیر این کشور به دلیل سخت‌گیری‌ها و تغییر سیاست‌های این کشور زندگی مهاجرین ایرانی در اتریش همانند سابق آسان نیست. اما به طور کلی راه‌های مهاجرتی به اتریش شامل مهاجرت از طریق ازدواج با تبعه اتریشی، سرمایه‌گذاری، تمکن مالی، پناهندگی و مهاجرت کاری به‌اتریش می‌باشد.

متقاضیان مهاجرت به‌اتریش می‌توانند از طریق ازدواج با یک اتریشی حتی تابعیت این کشور را دریافت نمایند. با داشتن شرایط و مدارک لازم تحصیل در کشور اتریش نیز کم‌هزینه گزینه مناسبی برای مهاجرت است. اتریش برای سرمایه‌گذاری راه‌کارهای متنوعی ایجاد کرده است. مهاجرت کردن به اتریش بدون دریافت پیشنهاد کاری و در صورت نداشتن کارفرمای معتبر، با اخذ ویزای جستجوی کاری امکان‌پذیر می‌باشد. این ویزا به مهاجرین اجازه می‌دهد تا به مدت 6 ماه در کشوراتریش بمانند و به دنبال شغل مناسب خود بگردند. برای آشنایی بیشتر با انواع مهاجرت کلیک کنید.

روند کلی مهاجرت به اتریش

متقاضی مهاجرت به اتریش ابتدا باید شناخت کاملی از شرایط و قوانین مهاجرتی اتریش به دست بیاورد. این کار با انجام مشورت با وکیل مهاجرتی بسیار آسان خواهد شد. پس از آشنایی کامل متقاضی باید روش مهاجرتی خود برای مهاجرت به اتریش را انتخاب نماید. مرحله بعدی در روند مهاجرت به این کشور تکمیل مدارک لازم می‌باشد. با ارائه درخواست دریافت اجازه اقامت به سفارت‌اتریش و ارائه مدارک لازم به این سفارت روند مهاجرت یک پله به جلو حرکت می‌کند. در پایان سفارت بعد از بررسی و انجام مصاحبه با متقاضی مهاجرت ویزای مهاجر را صادر می‌نماید.

مجوز‌های مهاجرت به اتریش برای شهروندان اروپایی

شهروندان اتحادیه اروپا و اتحادیه تجارت آزاد اروپا برای ورود به خاک اتریش روند آسان‌تری را طی خواهند کرد، چرا که این مهاجران برای ورود به اتریش نیاز به ویزا ندارند. بنابراین برای زندگی، جستجوی کار یا اشتغال نیاز به مجوز اقامت ندارند. به طور کلی تمامی شهروندان اتحادیه اروپا و اتحادیه تجارت آزاد اروپا بدون دردسر می‌توانند در اتریش ساکن شوند. اما اگر قصد داشته باشند بیش از سه ماه در اتریش اقامت کنند باید مراحل قانونی را طی نمایند. این افراد باید طی 4 ماه بعد از ورود به اتریش برای دریافت اقامت دائم خود اقدام نمایند. که برای کسب اقامت دائم متقاضیان باید توان مالی خود را اثبات کنند.

مهاجرت به اتریش برای غیراروپایی‌ها

اگر شهروند اتحادیه اروپا و منطقه اقتصادی نباشید برای ورود به اتریش به ویزا احتیاج دارید. همچنین متقاضیان باید مدارک لازم نظیر مدارک هویتی، پاسپورت و مدارکی که برای اثبات مالی هستند را به مراجع مربوطه ارائه دهند. دریافت ویزای اتریش برای اتباع کشور‌های ثالث که با کشور‌های عضو شنگن به توافق آزادسازی ویزا رسیده‌اند اما از ورود به اتریش منع شده‌اند الزامی می‌باشد. برای آشنایی با نحوه انجام مهاجرت کاری کلیک کنید.

انواع ویزای اقامت کوتاه در اتریش

در صورتی که قصد سفر به اتریش را برای مدت زمان کوتاهی دارید باید ویزای اقامت کوتاه شنگن دریافت نمایید. این ویزا به ویزای نوع c نیز معروف است. حداکثر مدت ویزاهای اقامت کوتاه 90 روز می‌باشد. ویزاهای اقامت کوتاه اتریش شامل سه دسته‌ی ویزای سفر جهت گردشگری در اتریش و اروپا، ویزای سفر جهت بازدید اقوام و دوستان در اتریش و ویزای سفرهای کاری کوتاه مدت و شرکت در برنامه‌های آموزشی است.

دریافت ویزای اتریش برای ایرانیان

ایرانیان برای دریافت ویزای برای ورود به کشور اتریش باید مدارک و اسناد مورد نیاز را فراهم نمایند. برای کسب هر نوع ویزا مدارک و اسناد خاص همان باید ارائه گردد. البته به طور کلی می‌توان به یک سری مدارک عمومی اشاره کرد که برای دریافت تمامی ویزا‌های اتریش لازم می‌باشند. این مدارک شامل موارد زیر می‌باشد:

  • تکمیل فرم درخواست
  • داشتن پاسپورت معتبر
  • عکس پرسنلی
  • بیمه مسافرتی با پوشش 30000 یورو
  • برنامه سفر کامل و رزرو پرواز
  • اثبات محل اقامت و رزرو هتل
  • ارائه نامه عدم اعتراض کارفرما و صورت‌های بانکی 3 ماه قبل از مهاجرت

برای آشنایی بیشتر با نحوه انجام مهاجرت تحصیلی کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

روش‌های مهاجرت به‌اتریش چیست ؟

به طور کلی راه‌های مهاجرتی به اتریش شامل مهاجرت از طریق ازدواج با تبعه اتریشی، سرمایه‌گذاری، تمکن مالی، پناهندگی و مهاجرت کاری به اتریش می‌باشد.

مدارک لاز

جهت اخذ ویزای‌اتریش برای ایرانیان چه مواردی هستند ؟

برای کسب هر نوع ویزا مدارک و اسناد خاص همان باید ارائه گردد. اما برخی از مدارک به صورت کلی برای تمامی ویزا‌ها لازم است که شامل فرم درخواست تکمیل شده، پاسپورت معتبر، بیمه مسافرتی و… می‌شود.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: مهاجرت به اتریش



:: برچسب‌ها: ر ,
:: بازدید از این مطلب : 268
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 فروردين 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

دریافت و تکمیل پلمپ دفاتر تجاری طبق قانون برای هر فردی که اقدام به فعالیت تجارت چه به صورت فردی و چه در غالب شرکتی دارد، واجب است. شاغلین به تجارت اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی، توسط قانون ملزم به اظهار درآمد و هزینه‌های خود هستند. تجار برای اظهار درآمد نیازمند دفاتر تجاری‌اند که باید توسط مراجع قانونی پلمپ شده باشند. پلمپ دفاتر تجاری یکی از پراهمیت‌ترین عملیات مالی شرکت‌های تجاری است. برای این که تاجران بتوانند پلمپ دفاتر را به درستی انجام دهند باید با تمام قوانین و مراحل آن به خوبی آشنا شوند. در ادامه مقاله به توضیح مختصر پلمپ دفاتر می‌پردازیم. برای دریافت و تکمیل این دفاتر می‌توانید از خدمات وکیل کار و سایر خدمات موسسه وکیل دات استفاده نمایید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: پلمپ دفاتر تجاری

پلمپ دفاتر تجاری

شرکت‌ها و موسسات و تاجرانی که طبق قانون موظف به پرداخت مالیات هستند، باید کلیه هزینه‌ها و درآمد‌های شرکت را در محل مشخصی ثبت نمایند. حقوق تجارت برای این امر دفاتر پلمپ را معرفی می‌کند. لذا شرکت‌های باید برای اداره امور مالی خود این دفاتر را از سازمان امور مالیاتی دریافت کنند. دلیل به کار بردن اصطلاح دفاترپلمپ این است که تمام صفحات دفاتر تجاری مورد استفاده تاجران باید توسط اداره مالیات و ثبت شرکت‌ها پلمپ گردند. دفاتر تجاری پلمپ شده به صورت دفاتر رسمی یا قانونی و دفاتر غیر رسمی وجود دارند. تعداد صفحات این دفاتر بستگی به عملکرد و کاربرد در سه حالت 50 یا 100 و یا 150 برگه‌ای ارائه می‌گردد.

به صورت کلی دفاتر پلمپ دو هدف یا دو کاربرد اصلی دارند. اولین کاربرد آن، استفاده از اطلاعات وارد در این دفاتر برای ارائه کردن اظهارنامه مالیاتی است. همچنین تاجران برای دریافت کارت عضویت اتاق بازرگانی به دفاتر پلمپ نیاز دارند. برای ثبت درخواست دفاتر تجاری در سامانه ثبت شرکت ها کلیک کنید.

مراحل پلمپ دفاتر تجاری

متقاضی پلمپ‌دفاتر در گام اول باید به سامانه اداره ثبت شرکت‌ها مراجعه نماید و تقاضای پلمپ‌دفاتر تجاری کند. تکمیل اطلاعات در سامانه برای تاجر حقوقی و تاجر حقیقی تا حدودی متفاوت است. در شرکت‌های تجاری باید سمت فردی که به عنوان متقاضی اقدام به تکمیل اظهارنامه می‌نماید درج شود. همچنین تمام اطلاعات افراد هیئت مدیره شرکت نیز باید در سامانه نوشته شود.

پس از ثبت تقاضا در سامانه، تمامی اطلاعیه‌های مرتبط به شماره تلفنی که تاجر در سامانه وارد کرده، پیامک می‌شود. تاجران باید توجه داشته باشند نوشتن اطلاعات مربوط به شروع سال و ماه مالی را در سامانه بسیار مهم است. در صورتی که متقاضی شرکت تجاری باشد باید اطلاعات شروع سال مالی را با توجه به تاریخی که در اساسنامه شرک تعیین شده، در سامانه درج کنند. سامانه نیز به طور خودکار پایان سال مالی را مشخص می‌نماید. هر دفتر تجاری برای یک سال مالی کارایی دارد. بنابراین تاجران باید هرسال پیش از شروع سال مالی جدید برای درخواست دفاترپلمپ جدید اقدام نمایند. در صورتی که برگه‌های یک دفتر پیش از سال مالی جدید به اتمام رسید امکان درخواست دفتر جدید نیز وجود دارد.

مرحله بعدی وارد کردن اطلاعات آدرس متقاضی در سامانه اداره ثبت برای دریافت دفاترپلمپ شده است. اگر هنگام ورود آدرس می‌خواهید شهری را انتخاب نمایید اما در گزینه‌های سامانه نام شهر موجود نباشد یعنی هنوز ارسال به این شهر تحت پوشش سامانه نیست. در صورتی که هرگونه مشکلی در ثبت اطلاعات به وجود بیابد برای پیگیری و رفع ایراد متقاضی می‌توان به اداره ثبت مراجعه نماید. نهایتاً سامانه به متقاضی شماره پیگیری اختصاص می‌دهد. در موارد معدودی اگر مرجع خاصی از تاجر تقاضای گواهی دفاتر پلمپ کند تاجر می‌تواند با مراجعه به اداره ثبت شرکت‌ها این گواهی را دریافت نماید.

مدارک مورد نیاز برای پلمپ دفاتر

مدارک مورد نیاز اشخاص حقیقی با اشخاص حقوقی تا حدودی متفاوت است. برای یک تاجر به عنوان شخص حقیقی مدارک لازم عبارت‌ از، کپی کارت ملی تاجر به علاوه‌ی کپی از پروانه کسب و مجوز فعالیت تجاری می‌باشد. در مقابل مدارک مورد نیاز شرکت تجاری به عنوان شخص حقوقی شامل کپی کارت ملی مدیر عامل، کپی روزنامه تأسیس شرکت و وجود مهر شرکت می‌شود. همچنین در صورتی که شرکت پس از تأسیس دچار تغییراتی شود کپی روزنامه شرکت پس از تغییرات نیز به عنوان یکی از مدارک لازم است. اغلب موارد پیگیری چنین اموری به عهده‌ی وکیل شرکت است بنابراین وجود وکالت‌نامه از ضروریات و مدارک لازم برای پلمپ دفاتر است.

رد دفاترپلمپ

گاهی ممکن است دفاتر پلمپ شده‌ی تاجران توسط مسئولین و بازرسان امور مالیاتی تأیید نگردد. رد دفاتر پلمپ دلایل متعددی دارد که چند نمونه از آن به شرح ذیل می‌باشد:

  1. تاجر برای وارد کردن امور مالی سال جاری از دفاتر سال مالی قبل استفاده کرده باشد.
  2. اطلاعات وارد شده در دفاتر کذب و دروغ باشد.
  3. اگر شرکت دارای شعبه یا نمایندگی باشد باید فعالیت‌های آن‌ها را در دفاترپلمپ درج نماید. در غیر این صورت دفتر رد می‌شود.
  4. تاجر به قصد سوء‌استفاده قسمت‌های سفید و ننوشته در دفاتر به جای بگذارد.
  5. خواه یک فعالیت یا چند فعالیت مالی تاجر در دفتر ثبت نشده باشد.
  6. مندرجات و اطلاعات ثبت شده در دفاتر پس از ثبت به طریقی مانند پاک کردن یا تراشیدن تغییر کند.
  7. یک یا چند برگه پلمپ شده از دفاتر بریده شده باشد و وجود نداشته باشد.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

دفاترپلمپ شده چیست ؟

دفاتر تجاری رسمی و غیر رسمی تجار که تمام صفحات این دفاتر توسط باید توسط اداره مالیات و ثبت شرکت‌ها پلمپ می‌گردد.

کاربرد دفاترپلمپ چیست ؟

اولین کاربرد آن، استفاده از اطلاعات وارد در این دفاتر برای ارائه کردن اظهارنامه مالیاتی است. همچنین تاجران برای دریافت کارت عضویت اتاق بازرگانی به دفاتر پلمپ نیاز دارند.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: پلمپ دفاتر تجاری



:: برچسب‌ها: پلمپ دفاتر تجاری ,
:: بازدید از این مطلب : 250
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 فروردين 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

مرجع صادر کننده جواز کسب سوسیس و کالباس در هر شهر متفاوت است. برای ورود به عرصه فروش برنج علاوه بر داشتن مهارت فروش باید مجوزهای لازمه را از مراجع ذی صلاح کسب نمود. تمام کسانی که تمایل دارند تا واحد فروش خود را داشته باشند باید در ابتدای امر پروانه کسب بگیرند. در این مطلب به پاسخ این سوال که چگونه باید پروانه کسب سوسیس و کالباس را گرفت می‌پردازیم. برای کسب اطلاع بیشتر درباره قوانین مربوط به جواز کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: جواز کسب سوسیس و کالباس

آیا گرفتن جواز کسب سوسیس و کالباس الزامی است؟

پروانه کسب سندی است که نشان می‌دهد فرد صلاحیت ارائه خدمات برنج فروشی را دارد. برای هر شخصی ‌که بخواهد به صورت قانونی فعالیت فروش انجام دهد گرفتن پروانه کسب الزامی است. این مجوز نشان دهنده قانونی بودن فعالیت فروشنده است و مرجع صادرکننده آن در تهران اتحاديه صنف فرآورده ها محصولات گوشتی می‌باشد. به موجب این جواز می‌توانید از امتیازات مربوط به اتحادیه مربوطه بهره مند شده و از حمایت های اتحادیه شامل حالتان شود. برای اطلاع از نحوه تمدید جواز کسب کلیک کنید.

مساحت مورد نیاز برای گرفتن جواز کسب سوسیس و کالباس چقدر است؟

چه متقاضی بخواهد ملکی را خریداری کند و چه بخواهد اجاره کند باید واحدی مطابق با مساحت تصویب شده توسط کمیسیون نظارت شهرستان مهیا نماید. اتحادیه مربوط به فروشندگان محصولات گوشتی در تهران مجوز لازم برای 2 رسته زیر را با مساحت اعلام شده در زیر صادر می‌‍کند.

  1. فروشندگان محصولات گوشتی (سوسيس – كالباس – همبرگر) (حداقل 12 مترمربع)
  2. تولید فرآورده های گوشتی (حداقل 80 مترمربع)

شرایط دریافت پروانه کسب عمده سوسیس و کالباس

الف: شرایط عمومی

۱- گواهی صلاحیت یا همان عدم سو پیشینه از نیروی انتظامی

۲- سند مالکیت عین، منفعت و یا منافع از جمله اجاره نامه، صلح نامه، هبه، قرارداد مشارکت، مبایعه نامه و یا هر قراردادی که از منظر قانونی معتبر باشد؛ اعم از رسمی و عادی. در روستاها احراز مالکیت براساس عرف محل می‌باشد. اشخاصی که سند عادی دارند باید تعهدی مبنی بر پذیرش مسئولیت حقوقی ناشی از آن ارائه دهند.

۳- گواهی مالیاتی از اداره مالیات ذی ربط مبنی بر تشکیل پرونده مالیاتی و تصفیه حساب

۴- شناسنامه و کارت ملی برای ایرانیان و گذرنامه و پروانه کار برای اتباع خارجی

۵- گواهی گذراندن دوره آموزشی احکام تجارت و کسب و کار در قالب دستورالعمل های آموزشی قانون نظام صنفی

۶- کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا پزشکی نظام وظیفه یا گواهی اشتغال به تحصیل برای آقایان کمتر از ۵۰ سال

ب: شرایط اختصاصی

۴- داشتن محلی با کاربری تجاری و اداری که از نظر متراژ مطابق با قانون باشد و از نظر موقعیت مکانی مورد تایید اماکن قرار گیرد.

۵- انتخاب نام متناسب با عفت عمومی

۶- داشتن وسايل و تجهیزات متناسب و لازم

مدارک لازم برای راه اندازی سوسیس و کالباس

۱) اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی

2) عکس سه در چهار متقاضی

3) شماره تلفن همراه به نام متقاضی

۴) سند ملکی یا اجاره نامه یا مبایعه نامه به نام متقاضی

5) گواهی عدم سوپیشینه

6) کارت بهداشت

7) فیش واریزی مبلغ عضویت به اتحادیه

جهت کسب اطلاع بیشتر درباره مدارک لازم برای جواز کسب کلیک کنید.

مراحل گرفتن مجوز سوسیس و کالباس

هر خانم و آقایی برای گرفتن جواز کسب سوسیس و کالباس باید مراحل زیر را طی نماید:

۱/ ارسال درخواست جواز کسب سوسیس و کالباس از طریق سامانه ایرانیان اصناف به آدرس iranianasnaf.ir. این درخواست می‌تواند به صورت کتبی به اتحاديه صنف فرآورده های محصولات گوشتی تهران تحویل گردد. برای ثبت نام در سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.

۲/ تکمیل فرم‌های اداری مربوطه و تحویل کلیه مدارک لازم کمیسیون بازرسی اتحادیه‌‌ از محل فروش دیدن می‌کنند و سپس در خصوص موقعیت مکانی و محیطی و مطابقت آن با قوانین گزارش تهیه می‌کنند.

۳/ هیئت مدیره جلسه‌ای تشکیل می‌دهد و درخواست متقاضی را در این جلسه بررسی می‌نماید. در صورت وجود تمام شرایط تاییده پروانه فروش مایحتاج روزانه مصرف کننده برای فرد صادر می‌شود.

۴/ فرد حق عضویت خود را پرداخت نموده و پروانه را دریافت می‌کند. جواز کسب هر متقاضی برای یکسال صادر می‌شود در مراحل بعدی این جواز برای پنج سال یا ده سال تمدید می‌شود.

گرفتن مجوز سوسیس و کالباس چه قدر هزینه دارد؟

برای دریافت مجوز باید مبالغ زیر پرداخت شود :

هزینه صدور پروانه 2.030.000 ریال

هزینه آموزش های مربوط به کسب و کار و تجارت به مبلغ 800.000 ریال

هزینه صدور کارت اصناف 200.000 ریال

حق عضویت سالیانه اتحادیه 1.500.000 ریال

حق ورودی سال اول به مبلغ 8.000.000 ریال

راه اندازی سوسیس و کالباس چه قدر زمان میبرد؟

از ابتدای شروع درخواست تا دریافت جواز یا پروانه کسب سوسیس و کالباس در صورت حاضر بودن استعلامات و مدارک ۳۰ روز زمان خواهد برد، زیرا براساس قانون اتاق اصناف اتحادیه موظف است ظرف مدت ۱۵ روز در خصوص قبول یا رد درخواست متقاضی اعلام نظر کند و در صورت عدم ارائه هیچ پاسخی به منزله تایید درخواست خواهد بود.

در صورت تایید نیز مرجع صدور پروانه کسب باید طی مدت ۱۵ روز پروانه کسب را صادر کند. اما اگر مدارک شخص حاضر نباشد فرد مدت زمان ۳ ماه وقت دارد تا مدارک خود را تکمیل نموده و تحویل دهد. در خصوص استعلامات از ادارات مربوطه نیز هر مرجع حداکثر ۱۵روز زمان برای پاسخگویی دارد. درضمن پاسخ منفی بعد از پایان زمان قانونی قائل پذیرش نیست. برای آشنایی کامل با مراحل دریافت پروانه کسب کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: جواز کسب سوسیس و کالباس



:: برچسب‌ها: جواز کسب سوسیس و کالباس ,
:: بازدید از این مطلب : 204
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 فروردين 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

مهاجرت به عمان در سال‌های اخیر بسیار رشد داشته است. چراکه عمان در عرصه جهانی به عنوان یکی از صلح‌طلب‌ترین کشور‌های خاورمیانه شناخته می‌شود. پیشینه سیاسی این کشور نشان می‌دهد که در هیچ‌یک از تنش‌های خاورمیانه و خلیج‌فارس ورود نکرده است. علاوه بر آن ارزش بالای پول ملی این کشور نیز از دلایل دیگر رشد مهاجرت به عمان است. بسیاری از ایرانیان نیز برای تحصیل، زندگی و کار به این کشور مهاجرت می‌نمایند. در ادامه این مقاله به موضوع مهاجرت به عمان و روش‌های آن خواهیم پرداخت. برای تسریع روند می‌توانید از خدمات وکیل مهاجرت استفاده نمایید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: مهاجرت به عمان

مهاجرت به عمان و مزایای آن

ممکن است با وجود فرصت مهاجرت به استرالیا و کانادا و آمریکا و.. کشور عمان اولین انتخاب افراد برای مهاجرت نباشد. اما این کشور می‌تواند برای مهاجرین یک مسیر رو به پیشرفت بسیار خوبی فراهم آورد. کشور عمان اقتصاد رو به رشدی دارد و همچنین با داشتن مناسبات سیاسی گسترده درمجموع مقصد مناسبی برای مهاجرت محسوب می‌شود. مهاجرت کردن به عمان مزایای زیادی دارد که شامل موارد زیر می‌شود:

  • در صورت اخذ ویزای کوتاه‌مدت امکان دریافت وام با بهره کم وجود دارد.
  • عمان جمعیت کمی دارد و رقابت شغلی در این کشور محدود است
  • فرصت‌های همکاری بین‌المللی
  • روابط سیاسی میان ایران و عمان دوستانه است
  • برای شغل‌های تخصصی در این کشور دستمزدهای بالا تخصیص داده می‌شود
  • سرمایه‌گذاران از پرداخت مالیات بر درآمد شخصی معاف هستند
  • همچنین سرمایه‌گذارانی که شرکت یا کارخانه راه‌اندازی می‌نمایند تا ده سال اول از مالیات معاف‌اند
  • دور بودن این کشور از تنش‌های خاورمیانه
  • امکان اخذ ویزای فرودگاهی در این کشور وجود دارد
  • عمان ازنظر اقتصادی دارای ثبات است و رشد پایداری دارد

روش‌های مهاجرت به عمان

از آنجا که روابط ایران و عمان در سال‌های گذشته مبتنی بر دوستی و صلح بوده، روش‌های مهاجرت به این کشور برای اتباع ایرانی راحت‌تر از سایر کشور‌های حوزه خلیج‌فارس می‌باشد. بنابراین تنوع روش‌های مهاجرتی برای مردم ایران به کشور ایران از سایرین بیشتر است. روش‌های مهاجرتی به کشور عمان شامل مهاجرت از طریق تحصیل، ازدواج، کار، سرمایه‌گذاری، افراد موفق و هنرمندان، از طریق تولد، پناهندگی، از طریق همراه و مهاجرت توریستی می‌شود. در ادامه به معرفی برخی از این روش‌ها خواهیم پرداخت. برای آشنایی بیشتر با انواع مهاجرت کلیک کنید.

مهاجرت کاری

کشور عمان یکی از مقاصد مهاجرتی برای نیروهای متخصص است. متقاضیان مهاجرت کاری به عمان باید پیش از هر چیز موفق به دریافت گواهی noc شوند. این گواهی نشان می‌دهد که کارفرمای عمانی هیچ مخالفت و ممانعتی برای ورود متقاضی شغل به کشور عمان ندارد. متقاضیان مهاجرت کاری به عمان می‌توانند از دو نوع ویزای کار در این کشور استفاده کنند. اول ویزای استخدامی است که مخصوص افرادی است که قصد کار کردن در عمان را دارند. دوم ویزای اقامت برای همراهان و اعضای خانواده شخصی است که متقاضی کار در عمان باشد. نکته مثبت ویزای کار در عمان این است که بخش عمده‌ای از کار به عهده کارفرمای مهاجر می‌باشد. به عبارتی کارفرما باید کلیه هزینه‌ها مربوط به شغل و سایر شرایط را برعهده گیرد. برای اشنایی بیشتر با شرایط مهاجرت کاری کلیک کنید.

برخی شرایط باید در مهاجرت کاری به عمان در نظر گرفته شود که شامل:

  • سن متقاضی؛ برای نیروی کار بیش از 21 سال و کمتر از 60 سال باید باشد.
  • هزینه اخذ ویزای کار؛ برای دریافت هزینه ویزای کار عمان مبلغ 20 ریال عمان باید پرداخت شود که ممکن است تغییر کند.
  • مهلت 3 ماهه ویزای کار؛ بعد از سه ماه باید ویزای کار را تمدید کرد. هزینه دیرکرد برای تمدید به ازای هر ماه دیرکرد حدود 50 ریال عمان است.
  • نوع ویزای کاری کشور عمان چند بار ورود می‌باشد.

مهاجرت تحصیلی

تحصیل ابتدایی برای بومیان کشور عمان و کسانی که شهروندی این کشور را دارند رایگان است. زبان‌آموزشی در این مدارس به عربی می‌باشد. باقی دانش‌آموزان غیر بومی باید در مدارس بین‌المللی مشغول تحصیل گردند. در مدارس بین‌المللی زبان‌آموزشی انگلیسی می‌باشد. دانش‌آموزان بین‌الملل حدود 3 تا 10 هزار دلار به صورت سالانه هزینه خواهند داشت. برای آشنایی بیشتر با شرایط مهاجرت تحصیلی کلیک کنید.

مهاجرت سرمایه‌گذاری

مزیت‌های رقابتی کشور عمان برای سرمایه‌گذاران شامل موارد زیر می‌شود:

  • ثبات سیاسی و اقتصادی
  • حفظ قدرت پول ملی، قدرت پایدار در مبادلات ارزی
  • انتقال رایگان بودجه بدون محدودیت مالیاتی
  • معافیت مالیاتی از درآمد‌های شخصی
  • نرخ پایین مالیات گمرکی برای بسیاری از محصولات

به طور کلی اخذ ویزای عمان برای سرمایه‌گذاری به 3 شکل انجام می‌شود که شامل سرمایه‌گذاری از طریق خرید ملک، از طریق ثبت شرکت و از طریق سپرده بانکی و خرید اوراق قرضه و سهام می‌شود.

مهاجرت از طریق ازدواج

در صورت ازدواج با تبعه کشور عمان افراد می‌توانند شهروندی این کشور را به دست آورند. اخیراً در کشور عمان سن بلوغ برای ازدواج بالاتر رفته است. یکی از شرایط مهاجرت به عمان به روش ازدواج این است که شخص تبعه عمان باید بیشتر از بیست سال سن داشته باشد. در کشور عمان رضایت پدر دختر برای ازدواج وی با یک خارجی بسیار اهمیت دارد. لازم به ذکر است که فرد متقاضی دریافت اقامت از طریق ازدواج باید مجرد باشد. یعنی ازدواجی نداشته باشد یا طلاق گرفته باشد و یا همسر سابق وی فوت کرده باشد.

افرادی که متقاضی مهاجرت به عمان از طریق ازدواج با تبعه عمان هستند باید شرایط مهمی داشته باشند که شامل موارد زیر می‌شود:

  • عدم سوءپیشینه و سابقه کیفری
  • ثابت کردن صوری نبودن ازدواج
  • اثبات تمکن مالی از جانب همسر عمانی
  • تسلط داشتن به زبان عربی برای فرد متقاضی مهاجرت
  • اثبات زندگی با همسر عمانی به مدت ده سال

مهاجرت به عمان از طریق تولد

کشور عمان از سیستم خون پیروی می‌کند یعنی صرف به دنیا آمدن کودک در خاک عمان موجب نمی‌شود به او تابعیت عمان اعطا شود بلکه باید یکی از والدین کودک عمانی باشد. کودکی که والدین عمانی داشته باشد چه در عمان متولد شود که خارج از عمان تابعیت عمان دریافت خواهد کرد.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

ویژگی مهم و دلیل عمده‌ای که کشور عمان را به مقصدی مناسب برای مهاجرت تبدیل می‌کند چیست ؟

کشور عمان اقتصاد رو به رشدی دارد و همچنین با داشتن مناسبات سیاسی گسترده در مجموع مقصد مناسبی برای مهاجرت محسوب می‌شود.

روش‌های مهاجرت به کشور عمان برای ایرانیان چیست ؟

روش‌های مهاجرتی به کشور عمان شامل مهاجرت از طریق تحصیل، ازدواج، کار، سرمایه‌گذاری، افراد موفق و هنرمندان، پناهندگی، از طریق همراه و مهاجرت توریستی می‌شود.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: مهاجرت به عمان



:: برچسب‌ها: مهاجرت به عمان ,
:: بازدید از این مطلب : 155
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 فروردين 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

آیا از شرایط مهاجرت به ایتالیا اطلاع دارید؟ ایتالیا مرکز تاریخ و تمدن اروپا و هشتمین اقتصاد بزرگ دنیا محسوب می‌شود. اقتصاد قوی و نظام پیشرفته این کشور موجب شده همه ساله افراد زیادی جهت تحصیل، کار و زندگی به این کشور مهاجرت نمایند. این کشور از نظر منابع و مناظر طبیعی و تمدنی و تاریخی بسیار غنی است. به همین دلیل یکی از صنعت‌های موفق در ایتالیا صنعت گردشگری و توریسم می‌باشد. ایتالیا در بخش اروپای جنوبی و دریای مدیترانه قرار دارد. این کشور شامل شبه‌جزیره ایتالیا، جزایر سیسیل و ساردنی می‌شود. در ادامه مقاله به موضوع مهاجرت به ایتالیا خواهیم پرداخت. برای تسریع روند می‌توانید از خدمات وکیل مهاجرت استفاده نمایید.

منبع: مهاجرت به ایتالیا

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

مهاجرت به ایتالیا و مزیت‌های آن

کشور ایتالیا در بخش اروپای جنوبی قرار دارد. این کشور هم از نظر تاریخ و تمدن و هم از نظر اقتصادی بسیار پیشرفته محسوب می‌شود. به همین دلیل افراد زیادی سالانه برای تحصیل و کار و زندگی به ایتالیا مهاجرت می‌نمایند. مهاجرت به ایتالیا مزایای زیادی دارد که از جمله این مزایا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • وجود استانداردهای بالای زندگی در این کشور
  • امکان زندگی، اشتغال و تحصیل در کشوری با هشتمین اقتصاد بزرگ دنیا
  • امنیت اجتماعی و شغلی و همچنین خدمات رفاهی و اجتماعی بسیار خوب
  • شرایط عالی نظام تحصیلی و اشتغال همچنین تحصیل رایگان و بیمه درمانی همگانی
  • آب و هوای متنوع و معتدل
  • دریافت ویزای شینگن و سفر آسان به تمامی کشورهای حوزه شینگن
  • تمدن و فرهنگ غنی کشور ایتالیا با جاذبه‌های گردشگری بسیار که ایتالیا را به یکی از توریستی‌ترین کشور‌های دنیا تبدیل کرده است
  • از نظر تکنولوژی و صنعت بسیار پیشرفته است

روش‌های مهاجرت‌ به ایتالیا

به طور مهاجرت کردن با توجه به هدف مهاجر به روش‌های مختلفی تقسیم می‌شود. مهاجرت با هرکدام از این روش‌ها شرایط و قوانین مخصوص به خود را دارد. جهت مهاجرت کردن به کشور ایتالیا نیز چندین روش پیش روی مهاجر قرار دارد. این روش‌های مهاجرت شامل موارد زیر می‌‌شود.

  • روش مهاجرت تحصیلی
  • مهاجرت کاری یا شغلی
  • روش مهاجرت با سرمایه‌گذاری
  • مهاجرت از طریق ازدواج
  • روش مهاجرت از طریق خانواده و به عنوان همراه
  • مهاجرت از طریق پناهندگی

ساختار اقتصادی کشور ایتالیا

اقتصاد ایتالیا بر اساس بازار آزاد و سرمایه‌داری می‌باشد. این کشور دارای رتبه هشتم بزرگ‌ترین اقتصاد در جهان و رتبه سوم اقتصاد در اروپا است. سال 2005 ایتالیا از نظر کیفیت زندگی در رتبه هشتم قرار گرفت. به همین دلیل افراد زیادی سالانه از سراسر جهان برای مهاجرت کاری به کشور ایتالیا اقدام می‌نمایند. صنایع اقتصادی برتر ایتالیا شامل صنایعی نظیر فلزکاری، صنعت خودرو، شیمی و پتروشیمی، انواع وسیله نقلیه مانند قطار، کشتی‌سازی و هواپیماسازی، تولید خوراکی، نساجی، انرژی پاک و صنعت توریسم و گردشگری می‌شود. لازم به ذکر است ایتالیا در زمینه مواد غذایی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان برنج، ذرت، گندم، سبزی و میوه، گوشت گاو، گوسفند و خوک محسوب می‌شود. همچنین مردم جهان شهر میلان را به عنوان پایتخت مد و فشن در زمینه تولید لباس می‌دانند.

به طور کلی فعالیت اقتصادی در بخش‌های شمالی ایتالیا بیشتر در زمینه صنعتی است و اغلب کلان شهر‌های پیشرفته در این ناحیه هستند. اما بخش‌های جنوبی ایتالیا بیشتر در حوزه سنتی و مزرعه‌داری و کشاورزی فعالیت دارند که با وجود طبیعت بکر در این نواحی علاوه بر توسعه صنایع غذایی موجب جذب توریست و گردشگر نیز شده است.

بررسی دانشگاه و سیستم آموزشی برای مهاجرت به ایتالیا

ایتالیا در سطوح دانشگاهی و سطوح قبل دانشگاهی دارای نظام آموزشی قدرتمندی است. سیستم آموزشی رایگان و اجباری این کشور از 6 سالگی تا 16 سالگی افراد ادامه دارد. نظام آموزشی در کشور ایتالیا به سه دوره تقسیم می‌شود که شامل تحصیلات اولیه، تحصیلات ثانویه و تحصیلات عالی یا دانشگاهی می‌شود. تحصیلات اولیه در ایتالیا 8 سال است که به 3 سال مهد کودک و 5 سال دبستان تقسیم می‌شود. در ادامه تحصیلات ثانویه نیز 8 سال می‌باشد. 3 سال از آن دوره راهنمایی و 5 سال از آن دوره دبیرستان است. دوره راهنمایی همان دروس دوران ابتدایی اما در سطحی بالاتر تدریس می‌شود ولی در دوران دبیرستان دروس تخصصی می‌شوند. برای این‌که دانش آموزان جهت ورود به دانشگاه و تحصیل در رشته دلخواه خود آماده شوند. در مجموع می‌توان گفت تحصیلات اولیه و ثانویه از سه سالگی تا 19 سالگی را شامل می‌شود.

بعد از دوران دبیرستان افرادی که تمایل به ادامه تحصیل دارند می‌توانند وارد دانشگاه شوند. دانشگاه‌های ایتالیا بسیار معتبر می‌باشند و دارای سیستم آموزشی با کیفیتی هستند. اغلب دانشگاه‌های ایتالیا دولتی هستند و تحصیل در این دانشگاه‌ها برای مردم ایتالیا رایگان است. همچنین تحصیل در دانشگاه‌های دولتی برای دانشجویان بین‌الملل و مهاجر ارزان است. شهریه‌ها برای تحصیل دانشجویان بین‌الملل در دانشگاه‌های دولتی از 900 یورو آغاز می‌شود و تا 4000 یورو در دانشگاه‌های برتر می‌باشد. در دانشگاه‌های خصوصی نیز شهریه‌ها بین 6000 تا 20000 یورو در سال می‌باشد. برای آشنایی بیشتر با انواع مهاجرت کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

مزایای مهاجرت به ایتالیا چیست ؟

از جمله مزایای مهاجرت به ایتالیا می‌توان به وجود استانداردهای بالای زندگی در این کشور، امکان زندگی، اشتغال و تحصیل در کشوری با هشتمین اقتصاد بزرگ دنیا، امنیت اجتماعی و شغلی و همچنین خدمات رفاهی و اجتماعی بسیار خوب، شرایط عالی نظام تحصیلی و اشتغال همچنین تحصیل رایگان و بیمه درمانی همگانی، آب و هوای متنوع و معتدل و … اشاره کرد.

روش‌های مهاجرت به ایتالیا چیست ؟

مهاجرت به ایتالیا شامل روش‌های متنوعی می‌شود که عبارت‌اند از مهاجرت تحصیلی، مهاجرت کاری، مهاجرت به روش سرمایه‌گذاری، مهاجرت از طریق ازدواج، مهاجرت از طریق خانواده و به عنوان همراه و مهاجرت از طریق پناهندگی.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: مهاجرت به ایتالیا



:: برچسب‌ها: مهاجرت به ایتالیا ,
:: بازدید از این مطلب : 190
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 فروردين 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

مهاجرت به سوئیس برای بسیاری از ایرانیان امکان پذیر است. کشورسوئیس یکی از امن‌ترین کشورهای جهان محسوب می‌گردد. مهاجرت به‌سوئیس، اخذ اقامت این کشور شرایط خاص خود را دارد. علاوه بر آن روش‌های متنوعی برای مهاجرت به‌سوئیس وجود دارد. در ادامه به این پرسش که شرایط عمومی مهاجرت به‌سوئیس چیست؟ و با چه روش‌هایی امکان مهاجرت به این کشور وجود دارد؟ پاسخ می‌دهیم. برای تسریع در روند مهاجرت می‌توانید از خدمات وکیل مهاجرت استفاده نمایید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: مهاجرت به سوئیس

شرایط عمومی مهاجرت به سوئیس

پیش از مهاجرت به هر کشوری ابتدا باید با شرایط آن کشور آشنا شویم. سوئیس کشوری در اروپای غربی است. پایتخت این کشور برن بوده و ژنو و زوریخ نیز دو شهر دیگرسوئیس هستند که از نظر اقتصادی در جهان مشهور می‌باشند. سوئیس چهار زبان آلمانی، فرانسوی، ایتالیایی و رومانی را به رسمیت می‌شناسد. این کشور مقر بسیاری از سازمان‌های بین‌المللی مثل صلیب سرخ نیز هست.

از دلایل تمایل افراد به مهاجرت به این کشور می‌توان گفت که سوئیس یک کشور آرام و بی‌طرف شناخته می‌شود که تاکنون در هیچ جنگی وارد نشده است. همچنین‌سوئیس کشور ثروتمندی است که ثروت این کشور به واسطه بانکداری، شرکت‌های بیمه و همچنین صنعت توریسم تأمین می‌گردد. البته این کشور جز اتحادیه اروپا نیست اما برای تجارت با کشورهای اروپایی جز اتحادیه آزاد تجاری گشته است.

مهاجرت به‌سوئیس روش‌های مختلفی دارد که هرکدام از این روش‌ها شرایط خاص خود را دارند. روش‌های مهاجرت به سوئیس شامل مهاجرت کاری، تحصیلی ، سرمایه‌گذاری، ازدواج و پناهندگی می‌گردد. برای آشنایی با انواع مهاجرت کلیک کنید.

مهاجرت کاری

یکی از راه‌های مهاجرت به اروپا از طریق دریافت ویزای کاری است. این راه برای افرادی که شهروند اتحادیه اروپا و یا اتحادیه تجارت آزاد اروپا یعنی ایسلند، نروژ و لیختن‌اشتاین باشند راحت‌تر است. اگر شما قصد مهاجرت کاری به‌سوئیس رادارید کارفرمای شما باید قبل از شروع استخدام شما به مقامات سوئیس به‌طور رسمی اطلاع رساند.

همان‌طور که اشاره کردیم شهروندان اروپا با موانع کمتری برای این نوع از مهاجرت به‌سوئیس روبه‌رو هستند و محدودیت کارگران غیراروپایی را ندارند. چراکه کشور‌های اروپایی هرکدام سهمی برای مهاجرت به‌سوئیس و کار در این کشور دارند. شهروندان خارج از اتحادیه اروپا و اتحادیه تجارت آزاد اروپا باید اجازه کار و اقامت خود درسوئیس را پیش از مهاجرت دریافت نمایند. مهاجرت به‌سوئیس برای کارگران خارجی نیز سهمیه‌بندی دارد. همچنین کارفرمای سوئیسی باید ثابت کنند برای شغل موردنظر ازسوئیس و یا اتحادیه اروپا هیچ واجد شرایطی وجود ندارد. پس از این مرحله متقاضی می‌تواند برای اخذ ویزای کار برای کشورسوئیس اقدام نماید.

مهاجرت تحصیلی به سوئیس

به دلیل نظام آموزشی کشور سوئیس و هزینه‌های پایین تحصیل در این کشور یکی از روش‌های آسان و پر تقاضا برای مهاجرت به‌سوئیس روش مهاجرت تحصیلی است. نظام آموزش‌سوئیس بولونیایی می‌باشد و بر طبق این نظام، دوره کارشناسی سه‌ساله، کارشناسی ارشد دوساله و دکتری چهارساله هست. آموزش رایگان برای شهروندان سوئیسی 9 سال و اجباری است. آموزش ابتدایی به مدت چهار تا شش سال دوره اول آموزش متوسطه از سه تا پنج سال است که درمجموع برای هر فرد 9 سال طول می‌کشد. اما تحصیلات دبیرستان اجباری نیست و طول دوره از سه تا چهار سال متفاوت است.  با توجه به این‌که سوئیس 4 زبان آلمانی، فرانسوی، ایتالیایی و رومانیایی را به رسمیت می‌شناسد زبان آموزشی در این کشور نیز چندگانه و مبتنی بر همین 4 زبان مذکور است. البته در مدارس و دانشگاه‌های خصوصی و بین‌المللی زبان‌آموزشی انگلیسی است. برای آشنایی با نحوه مهاجرت تحصیلی کلیک کنید.

مهاجرت با سرمایه‌گذاری

از روش‌های مهاجرت به‌سوئیس مهاجرت با روش سرمایه‌گذاری است. از مزایای این روش می‌توان به سفر بدون ویزا در کل اروپا، فرصت سرمایه‌گذاری یا خرید املاک و مستغلات اشاره کرد. از این رو این کشور مقصد ایده‌آل برای بازنشستگان و خانواده‌های ثروتمند، می‌باشد. متقاضیان مهاجرت با روش سرمایه‌گذاری به سوئیس که جز اتحادیه اروپا نباشند می‌توانند به دو روش اقدام به دریافت اجازه اقامت یا ویزا نمایند. اول ثبت شرکت درسوئیس است که برای شرکت‌های بزرگ دارای شخصیت حقوقی می‌باشد. دوک پرداخت مالیات بر ارزش افزوده درسوئیس است که مختص بازنشستگان می‌باشد. فرایند مهاجرت به‌سوئیس از این طریق حدود سه تا چهار ماه طول می‌کشد. این‌که مهاجر هیچ شغلی در کشور سوئیس نداشته باشد و نیز در ده سال اخیر اقامت این کشور را نداشته باشد از الزامات این نوع مهاجرت است. محدوده سنی مهاجر نیز باید بین 18 تا 55 سال باشد.

مهاجرت با روش ازدواج به سوئیس

کسانی که با یک شهروند سوئیسی ازدواج کنند بعد از 3 تا 5 سال اقامت داشتن در این کشور بدون نیاز به آزمون زبان می‌توانند درخواست پاسپورت سوئیس را بدهند. البته این افراد باید سه شرط را رعایت نمایند که شامل:

  • ادغام شدن با شیوه زندگی کردن در کشور سوئیس
  • رعایت نمودن قوانین سوئیس
  • ثابت کردن این‌که هیچ‌گونه خطری برای امنیت داخلی یا خارجی این کشور ندارند

قابل‌ذکر است سن ازدواج برای مهاجرت به سوئیس حداقل 18 سال است و همچنین لازم است که هر دو طرف مجرد باشند. انجام ازدواج نیز باید در حضور مأمور مهاجرت یا در اداره مهاجرت صورت پذیرد. البته الحاق به خانواده و مهاجرت به سوئیس از طریق ویزای پیوست نیز شرایط خاصی دارد. فردی که تبعه سوئیس است باید همسر خود تقاضای الحاق به خانواده نماید. همچنین این فرد باید شغل و درآمد کافی داشته باشد که بتواند هزینه زندگی همسر و فرزند زیر 18 سال خود تأمین کند.

مهاجرت از طريق تولد

سوئیس برخلاف کشور‌هایی نظیر آمریکا به کودکان متولد شده در خاک خود تابعیت نمی‌دهد. در صورتی که کودک حداقل یکی از والدینش سوئیسی باشد او هم به طور خودکار تبعه سوئیس در نظر گرفته می‌شود. یک کودک به طور خودکار سوئیسی است اگر حداقل یکی از والدین آن سوئیسی باشند. لازم به ذکر است که مهاجرت به سوئیس و دریافت پاسپورت این کشور از طریق تولد کودک برای والدین وی امکان‌پذیر نیست.

مهاجرت از طریق پناهندگی

این روش از مهاجرت غیرقانونی و بسیار پرمخاطره است. لذا ما هرگز توصیه به انتخاب این روش برای مهاجرت نمی‌کنیم. بر اساس کنوانسیون پناهندگی ژنو پناهنده کسی است که به دلایل سیاسی، مذهبی، فکری، اجتماعی از کشور خود خارج می‌شود و ممکن است در صورت برگشت به کشورش مورد خشونت قرار گرفته و جان او در خطر قرار بگیرد. کشور سوئیس از اعضای این کنوانسیون می‌باشد. با توجه به شرایط ناامن و جنگ در برخی کشورها همچنین به دلیل شرایط رفاهی مناسب در سوئیس بسیار از افراد خواهان مهاجرت از طریق پناهندگی به این کشور هستند. پناهندگان تا زمان تعیین وضعیت خود اجازه خروج از محدوده مورد نظر را ندارند. در صورت خروج از کمپ تا 10 سال اجازه برگشت به اروپا را نخواهند داشت.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

دلایل تمایل افراد به مهاجرت به‌سوئیس چیست ؟

سوئیس یک کشور ثروتمند است و همچنین کشوری آرام و بی‌طرف شناخته می‌شود که تاکنون در هیچ جنگی وارد نشده است.

مهاجرت به سوئیس با چه روش‌های امکان‌پذیر است ؟

روش‌های مهاجرت به سوئیس شامل مهاجرت کاری، تحصیلی ، سرمایه‌گذاری، ازدواج و پناهندگی می‌گردد.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: مهاجرت به سوئیس



:: برچسب‌ها: مهاجرت به سوئیس ,
:: بازدید از این مطلب : 200
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 فروردين 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : vakiel

آیا از قوانین مربوط به فروش حریم رودخانه اطلاع دارید؟ وقتی رودخانه‌ها دچار سیل یا انحراف از مسیر اصلی خود می‌شوند اصطلاحاتی مانند بستر رودخانه و حریم رودخانه زیاد شنیده می‌شود. عرفاً به مسیر گذر آب و نهر‌ها و برکه‌های طبیعی رودخانه و اطراف آن بستر و حریم رودخانه می‌گویند. در معنای حقوقی بستر رودخانه همان پهنه سیلابی رودخانه است و حریم رودخانه دو طرف بستر رودخانه تا عرض خاصی است که قابل محاسبه می‌باشد. پرسش این است که آیا حریم رودخانه مانند سایر اراضی قابل خرید و فروش است؟ در ادامه مقاله به توضیح مسئله فروش حریم رودخانه می‌پردازیم.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: فروش حریم رودخانه

فروش حریم رودخانه

خرید و فروش بستر و حریم رودخانه‌ها ممنوع است. حریم رودخانه شامل اموال عمومی می‌شوند و جز املاک خصوصی محسوب نمی‌گردند. یعنی حریم و بستر رودخانه متعلق به شخص خاصی نیست لذا هیچ کس نمی‌تواند حریم رودخانه را بفروشد. اراضی بستر و حریم رودخانه‌ها طبق ماده 2 قانون توزیع عادلانه آب متعلق به دولت می‌باشد و بهره‌برداری از حریم رودخانه‌ها در اختیار وزارت نیرو و اداره آبیاری می‌باشد.

همچنین در تبصره 3 ماده 2 قانون توزیع عادلانه آب آمده است که هرگونه دخل و تصرف در بستر و حریم رودخانه‌ها باید با اجازه وزارت نیرو باشد در غیر این صورت تصرف در این اراضی ممنوع است. خرید و فروش املاک و زمین‌ها به معنی تصرف در آن‌ها است. لذا فروش اراضی که طبق قانون جز حریم رودخانه محسوب می‌شوند بدون اجازه دستگاه‌های دولتی مصداق تصرف در این اراضی است و امکان پذیر نمی‌باشد. در صورت فروش زمین‌های در حریم رودخانه این اقدام غیر قانونی محسوب می‌گردد. برای آشنایی بیشتر با قوانین مربوط به ساخت و ساز حریم رودخانه کلیک کنید.

قانون توزیع عادلانه آب

بر اساس این ماده بستر رودخانه و اراضی اطراف آن با عنوان حریم رودخانه در مالکیت دولت و در اختیار وزارت نیرو است. لذا هرگونه دخل و تصرفی در این اراضی بدون اجازه دولتی غیرقانونی است. ماده 2 قانون توزیع عادلانه آب آورده است که: « بستر انهار طبیعی و کانال‌های عمومی و رودخانه‌ها اعم از این‌که دائماً فصلی داشته باشند و مسیل‌ها و بستر مرداب‌ها و برکه‌های طبیعی در اختیار حکومت جمهوری اسلامی ایران است و همچنین است اراضی ساحلی و اراضی مستحدثه که در اثر پایین رفتن سطح آب دریاها و دریاچه‌ها و با خشک شدن مرداب‌ها و باتلاق‌ها پدید آمده باشد در صورت عدم احیاء قبل از تصویب قانون نحوه احیاء اراضی در حکومت جمهوری اسلامی.»

تبصره 3 ماده 2 قانون توزیع عادلانه آب در خصوص ممنوعیت تصرف در اراضی حریم رودخانه‌ها آورده است که: «ایجاد هر نوع اعیانی و حفاری و دخل و تصرف در بستر رودخانه‌ها و انهار طبیعی و کانال‌های عمومی و مسیل‌ها و مرداب و برکه‌های طبیعی و همچنین در حریم قانونی سواحل دریاها و دریاچه‌ها اعم از طبیعی و یا مخزنی ممنوع است مگر با اجازه وزارت نیرو.»

مجازات فروش غیر قانونی حریم رودخانه

همان‌طور که پیش‌تر اشاره کردیم حریم رودخانه طبق قانون ایران جز اموال دولت و درنتیجه جز اموال عمومی می‌باشد. لذا حریم مالکیت شخص خاصی قرار ندارد و کسی حق فروش آن را نیز نخواهد داشت. مطابق قانون توزیع عادلانه آب دخل و تصرف در اراضی حریم رودخانه بدون اجازه دولت ممنوع است.

بنابراین اگر کسی زمین حریم رودخانه را بفروشد می‌توان از وی شکایت کرد. در صورتی که فرد زمینی را به شخص دیگری بفروشد، ممکن است پس از خرید خریدار متوجه شود که زمین در حریم رودخانه قرار دارد. بنابراین خریدار می‌تواند معامله فروش را فسخ نماید و مبلغ پرداختی برای خرید زمین را از فروشنده طلب کند. در صورتی که فروشنده اثبات کند که نمی‌دانسته ملک وی در حریم رودخانه قرارداد مسئولیتی متوجه وی نمی‌شود. اما اگر با علم به این که ملک وی در حریم رودخانه قرار گرفته است و با این وجود باز هم اقدام به فروش ملک نماید باید در برابر قانون و خریدار زمین پاسخگو باشد. برای گرفتن مجوز ساخت حریم رودخانه کلیک کنید.

جریمه بستر رودخانه چگونه تعیین می‌شود؟

حد بستر و حریم رودخانه توسط وزارت نیرو اعلام می‌شود. کسانی که پیش از اعلام این حد توسط مأمورین دولت در حریم رودخانه ملکی ساخته‌اند یا دخل و تصرفی کرده باشند اقدامشان قانونی محسوب می‌شود. پس از این که حد بستر و حریم رودخانه اعلام شد دولت موظف است به این افراد خسارت بپردازد. اما اگر افراد پس از اعلام حد بستر و حریم رودخانه اقدام به دخل و تصرف در اراضی حریم نمایند هیچ گونه خسارتی از جانب دولت به آن‌ها تعلق نمی‌گیرد. در نهایت به مالک یا متصرف حریم رودخانه اعلام می‌شود که ظرف مدت معینی اقدام به تخلیه حریم رودخانه و همچنین تخریب ساختمان‌های احداث شده در حریم رودخانه نمایند. در صورت عدم تخلیه با دستور قضایی برای آزادسازی حریم رودخانه و با نظارت نیروی انتظامی تخلیه و تخریب انجام می‌شود.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

آیا خرید و فروش حریم رودخانه امکان پذیر است ؟

خیر خرید و فروش بستر و حریم رودخانه‌ها ممنوع است زیرا حریم رودخانه شامل اموال عمومی می‌شوند و جز املاک خصوصی محسوب نمی‌گردند.

خریدار زمین حریم رودخانه چه اقدامی علیه فروشنده زمین انجام دهد ؟

خریدار می‌تواند معامله فروش را فسخ نماید و مبلغ پرداختی برای خرید زمین را از فروشنده طلب کند.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: فروش حریم رودخانه



:: برچسب‌ها: فروش حریم رودخانه ,
:: بازدید از این مطلب : 363
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 29 اسفند 1400 | نظرات ()